3-bildscollage_Loop
loopbilder-_avsaltning_
Waterman loopbilder-1-foretag
loopbilder-_filtrering
waterman loopbilder-3-foretag
desinfektion_1

 

Waterman har lång erfarenhet av att rena och avsalta vatten för t ex industri, kommunala reningsverk, biltvättar, akvarier, bostadsområden och hotell. 

Svenska Waterman är ett företag med nästan 30 års erfarenhet av att leverera vattenreningsanläggningar. Vi har vår bas i Östersjöområdet där vi avsaltat vatten för verksamheter i skärgårdsnära miljö. Från Östersjön kan man med tekniken ”omvänd osmos” avsalta vatten för hotell, restauranger, golfbanor m m som ligger nära kusten. Vi genomför också många industriella projekt med ”omvänd osmos” och UV-ljus i tillämpningar där ultrarent vatten krävs eller bakterier och påväxt av organiskt material skall bekämpas. 

Waterman genomför projekt och entreprenader för er verksamhet, och har många referenser i Sverige men också utomlands i länder som Tanzania och Bangladesh. Vi jobbar tillsammans med partner och tillverkare i framförallt Europa och USA men producerar också våra egna produkter och anläggningar i Sverige, vilket vi är verkligt stolta över.

Läs mer under Om oss