Omvänd osmos

Företag < | > Privat

Omvänd osmos är en avancerad teknik för vattenrening. Är ditt vatten bräckt ,missfärgat eller luktar illa? Waterman hjälper dig att få rent och fräscht vatten. Vattenfiltrering genom 

Omvänd osmosomvänd osmos är, när du vill ha rent och gott vatten varje dag. Inom industrin är ultrarent vatten en förutsättning för produktion eller utsläppskrav.

Omvänd osmos eller Reverse Osmosis som det också heter. I dessa avskiljer vi salter & mikroorganismer. I stort sett blir bara vattenmolekylerna kvar. Dessa filter räknas som mikrobiologisk barriär och ser till att mycket effektivt reducera andelen levande organismer i vattnet.

Pålitlig vattenrening med omvänd osmos –Svenska Waterman AB

Waterman både utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter inom vattenrening. Vi hjälper dig helt enkelt med hela vägen till rent vatten. Denna kompakta dricksvatten anläggningen passar utmärkt för fastigheten vid Östersjön. Arbetar du inom processindustrin har vi andra lösningar som passar som handen i handsken. Vi har givetvis reservdelar, filter och andra produkter i vårt sortiment.

Vår teknik kan användas för såväl att producera dricksvatten och som för att producera ultrarent vatten för industrin där vattnet ska vara helt rent och fritt från elektriskt laddade joner

Rent och gott vatten -Waterman

Vi har olika typer av dricksvattenanläggningar beroende på vattentyp, dom har alla hög kapacitet så du vet att du alltid har rent vatten. I din sommarstuga eller i din industriverksamhet. Vi samarbetar med flera utländska tillverkare och importerar särskilt utvalda produkter kombinerat med egen konstruktion och tillverkning.

Kontakta oss när du vill ha en bra och trygg produkt Varmt välkomna att diskutera din vattenrening med oss!

Välkommen till Waterman!