Avsaltning

Avsaltning

Avsaltning sker i syfte att framställa dricksvatten eller vatten för andra ändamål. Waterman tillverkar avsaltningsanläggningar för att du alltid ska kunna ha rent vatten. I ditt sommar hus, flerfamiljshus eller inom industrin. Avsaltning är inga problem för oss. Vi har anläggningen som passar just ditt behov. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och anläggningar avsedda för avsaltning, avhärdning, vattenrening, vattenbehandlingsutrustning och processvatten.

Välkommen till oss när du behöver hjälp med rent vatten!

En komplett lösning för rent vatten – Avsaltning

Waterman har också långvarit samarbete med flera utländska tillverkare och importerar särskilt utvalda produkter kombinerat med egen konstruktion och tillverkning.Vår teknik kan användas för såväl att producera dricksvatten och som för att producera ultrarent vatten för industrin där vattnet ska vara helt rent och fritt från elektriskt laddade joner.

Rent och gott vatten – Waterman

Vi har olika typer av dricksvattenanläggningar beroende på vattentyp, dom har alla hög kapacitet så du vet att du alltid har rent vatten. I din sommarstuga eller i din industriverksamhet. Vi samarbetar med flera utländska tillverkare och importerar särskilt utvalda produkter kombinerat med egen konstruktion och tillverkning. Ta kontakt med oss på Svenska Waterman AB när du söker en bra och ren lösning för ditt vatten.

Waterman har också långvarigt samarbete med flera utländska tillverkare och importerar särskilt utvalda produkter kombinerat med egen konstruktion och tillverkning.
Vattenrening – Välkommen till Waterman